30 AĞUSTOS, SALI, 2016

Filozoflar İstanbul’da Buluşuyor!

Uluslararası Felsefe Enstitüsü’nün her yıl farklı bir ülkede insanlığı ilgilendiren önemli konulara felsefeci gözüyle baktığı Uluslararası Felsefe Günleri’ne bu yıl İstanbul ev sahipliği yapacak. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek kongrenin bu yılki başlığı “Değer, Değerler ve Anlam” olacak.

Uluslararası kongreye Romanya Millî Eğitim ve Bilimsel Araştırma Bakanı ve aynı zamanda Uluslararası Felsefe Enstitüsü üyesi Prof. Dr. Mircea Dumitru, Enstitüsü Başkanı ve Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, Enstitüsü Genel Sekreteri Prof. Dr. Bernard Bourgeois başta olmak üzere dünya çapında isim yapmış birçok değerli felsefeci konuk olacak.

Prof. Dr. İoanna Kuçuradi’nin öncülük edeceği kongrede insanlığın güncel sorunlarına felsefe penceresinden bakmak ve katılımcılarına yeni anlamlar katmak hedefleniyor.

6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kongrede oturumlar Caddebostan Kültür Merkezi ve Maltepe Üniversitesi Marma Otel İstanbul'da yapılacak. Açılış Töreni ise 6 Eylül Salı Günü Saat 10.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

0
13572
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle