09 HAZİRAN, CUMARTESİ, 2018

Duvarları Olmayan Müze İçin Açık Çağrı

British Council, “Geçen Gece Bir Rüya Gördüm” ve “Tanışıyor muyuz?” isimli sergileri ile sanatseverlere zamandan ve mekândan bağımsız bir sanat deneyimi sunan “Duvarları Olmayan Müze”nin üçüncü dijital sergisinin küratörünü belirlemek için açık çağrı başlattı.

British Council’ın görsel sanatlar koleksiyonunun parçalarını bir araya getiren dijital sergi “Duvarları Olmayan Müze” sanatı dijital ortama taşıyarak sanatseverlere yeni bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Üçüncü sergi için çalışmalar dijital sergiyi oluşturacak küratörün seçilmesi için yapılan açık çağrı ile başlamış oldu. 1 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılan başvurular arasından seçilecek olan küratör sergi konseptini geliştirme olanağının yanı sıra Birleşik Krallık’a seyahat etme şansı kazanarak tecrübeli görsel sanat profesyonelleri ile birlikte çalışma imkânı bulacak.

​Programa 18 yaşını doldurmuş ve görsel sanatlar alanında en az 3 yıl tecrübeye sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı tüm sanat profesyonelleri ve küratörler başvuruda bulunabilir. 1 Temmuz tarihinde sona erecek açık çağrıya dair ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için https://www.britishcouncil.org.tr/programmes/arts/... adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
2046
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle