11 NİSAN, PERŞEMBE, 2019

Derrick May İstanbul’a Geliyor

Detroit techno müziğin ilk kuşak temsilcilerinden sayılan, elektronik dans müziğin sınırlarını zorlayan ve bugünkü formunu kazanmasındaki ilk adımları atan ABD’li prodüktör Derrick May, Red Bull Music sunumuyla 19 Nisan akşamı, 2019 Gece Kulübü’nde kabine girecek.

Juan Atkins gibi isimlerle birlikte bu janrın öncü isimlerinden sayılan May, 80’li yıllardan itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla bugünkü tekno müzik temsilcilerine ilham oldu. May, adının duyulmaya başladığı yıllarda Türkiye’de elektronik müziğin en iyi örneklerinin ilk kez çalındığı mekân olan ve 1993 yılında açıldığında birçok müzikseverin müdavimi olduğu 2019 Gece Kulübü’nde performans gösterdi. Ve şimdi de May, Red Bull Music sunumuyla bir geceliğine tekrar DJ kabinine girecek.

​19 Nisan Cuma akşamı saat 20.19’dan itibaren Ayazağa Caddesi 4/A Maslak’ta gerçekleşecek olan gecede 2019’un ruhu tekrar yaşatılacak. Red Bull Music sunumuyla gerçekleşecek olan 2019 Gecesi’nde kulüpte daha önce sahne almış pek çok önemli isim de müzikseverlerle birlikte olacak. Derrick May’in yanı sıra; 2019’un kabininde daha önce yer almış efsanevi DJ’ler Dimitri, U.F.U.K., CURE-SHOT gibi müzisyenler ve yeni jenerasyondan birçok önemli isim de kabinde müzikseverler için çalacak. Kulübün ortaklarından Mehmet Cavcı’nın da performans göstereceği 2019 gecesinin biletlerini Biletix’ten satın alabilirsiniz.

0
1419
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage