01 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2015

Chill- Out Festival 10.Yılında Bodrum’da

Chill-Out Festival 10.Yaşını Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Xuma Yalıkavak’ta kutluyor. Festival, 1-2 Ağustos tarihleri arasında müdavimlerini güçlü bir kadroyla ağırlamayı hedefliyor.

İstanbul ve Çeşme’den sonra ilk kez Bodrum’da düzenlenecek olan festivalde iki gün boyunca performanslarıyla dinleyiciyle buluşacak isimler:

Festival takipçilerinin favori isimleri arasında yer alan, sekiz kişilik kadrosuyla Kraak & Smaak, yeni nesil füzyon müziğin en yeni temsilcisi Stavroz, NU, Jo.ke ve Raz Ohara'dan oluşan kadrosuyla Feathered Sun duyulabilecek en modern müzik performanslarını sergileyecek. Elektronik müziği Güney Amerika’dan Asya’ya kadar tüm etnik soundlarla yeniden tanımlayan Matias Aguayo, Türkiye’de saykodelik müziğin önde gelen ismi Baba Zula, DJ ve söz yazarı Henri olarak bilinen Henrietta Tiefenthaler ve Lounge FM'i temsilen cantanca, Soul Revue ve Doğan Aktay festivalde müzikseverlerle buluşacak.

Ve son olarak Cafe Del Mar’ın yaratıcısı, Ibiza gün batımının resmi müzisyeni, Chill-Out müziğin en büyük efsanesi José Padilla'nın yer alacağı festival katılanlara unutulmayacak zamanlar yaşatacak.


0
3211
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage