23 MART, PERŞEMBE, 2017

Çevrimdışı İstanbul’dan Uluslararası Şiir Festivali

Dünyanın farklı ülkelerinden sanatçıların bir araya gelerek şiirler, masallar okuyacağı, müzik ve dans gösterileri sunacağı I. Çevrimdışı İstanbul Uluslararası Şiir Festivali, 25 Mart saat 20.00’de DAM Beyoğlu’nda gerçekleşecek. Bu yıl ilk defa düzenlenecek festivalin sloganı: Dünya Bitmiş Şiir Sürüyor.

Festivalde Achim Wagner (Almanya), Adam Westman (İsveç), Anat Zecharia (İsrail), Anna Axfors (İsveç), Anna Hallberg (İsveç), Deniz Durukan, Gülce Başer, Jörgen Gassilewski (İsveç), Kaan Koç, Liudmila Mindova (Bulgaria), Mehmet Altun, Milan Dobricic (Sırbistan), Pelin Özer, Şeref Bilsel, Tunca Çaylant, Yaprak Öz şiirlerini okuyacak. Teneke Trampet Grubu'nun sahne alacağı festivalde Mert Kamiller, Bad-Poetry, Nazlı Çevik Azazi, masal; Yıldız Güventürk dans; şair Selahattin Yolgiden ise DJ performansları ile yer alacak.

Festival, Çevrimdışı İstanbul Dergisi'nin ev sahipliğinde, İsveç Arts Council, Goethe Institut, etc. Stratejik Pazarlama, İsim-siz Kreatif ve DAM'ın katkılarıyla ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Görsel: Eleena Bakrie

0
1760
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage