07 NİSAN, CUMARTESİ, 2018

Carolina Pizarro’dan “Tierra de Fuego” Oyunu ve Atölye Deneyimi

Eugenio Barba’nın kurucularından olan Odin Tiyatrosu oyuncularından Carolina Pizarro, iki gün sürecek “Eylem – Beden – Enerji” atölyesi ve Tierra de Fuego (Land of Fire) isimli tiyatro gösterisi ile önümüzdeki günlerde DasDas’a konuk oluyor. 

Tierra de Fuego oyunu ile 10 Nisan 20:30’da ilk kez Türkiye’de tiyatroseverlerle buluşacak oyuncu 7 ve 8 Nisan tarihlerinde ise “Eylem-Beden-Enerjj” atölye çalışması ile farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Carolina Pizarro, bu atölyeyi hocası Lakshman Gurukal ile çalışmakta olduğu Kalaripayattu adlı dövüş sanatı araçları üzerine kurguluyor. Çalışma farklı tekme biçimleri ve hayvan postürleri üzerinden ilerliyor. Katılımcılar, eylemin içindeki farklı enerji seviyelerini keşfedecek ve performansları sırasında farklı enerjileri nasıl kullanabilecekleri üzerine pratik yapma fırsatı bulabilecekler.

​7-8 Nisan’da 12:00-16:00 saatleri arasında DasDas’ta gerçekleşecek atölyeye başvuru için https://goo.gl/forms/i7p5GGgrLMOXM3eq2 adresindeki formu doldurmak gerekiyor.

0
3826
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage