21 ŞUBAT, SALI, 2017

Cappadox’ta Gastronomi Deneyimi!

“Dünyadan Çıkış Yolları” temasıyla yola çıkan, 18 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Cappadox'un gastronomi programında bu sene ünlü şef Mustafa Otar bulunuyor. Her sene başka bir gastronomi deneyimi gerçekleşen Cappadox’ta bu sene doğada açık ateşte pişirme deneyimi düzenlenecek.

Modern pişirme yöntemlerinin bir kenara bırakılacağı etkinlikte tüm pişirme unsurları kül, toprak, çamur, odun, taş gibi organik malzemelerden oluşacak. Edremit’te doğayla iç içe büyüyen Mustafa Otar’ın açık ateşe olan tutkusu Kaz Dağları’ndaki Avcılar köyünde zeytin toplarken ateşte hazırlanan yemeklerle başlıyor. Etkinlik sabahın erken saatlerinde taze sebze ve otları doğadan toplamasıyla, etleri hazırlamasıyla başlayacak ve uzun şölen masalarında sunulan yemeklerle devam edecek. Detayları Cappadox resmi sitesinde

0
1816
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage