19 ŞUBAT, PAZARTESİ, 2018
Büyük Efes Sanat Günleri Başlıyor

Hüseyin Macar

Büyük Efes Sanat Günleri Başlıyor

Gülperin Sertdemir

Büyük Efes Sanat Günleri Başlıyor

Malik Bulut


Büyük Efes Sanat Günleri Başlıyor

Swissôtel Büyük Efes İzmir ve Büyük Efes Sanat iş birliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen “Büyük Efes Sanat Günleri” sanat galerilerini, sanatçı ve sanat aktörlerini bir araya getiriyor. "Büyük Efes Sanat Günleri 2018", sanatseverlerle 23 - 25 Şubat tarihleri arasında buluşacak.

Adnan Çoker, Yusuf Taktak ve Mustafa Ata’nın atölyelerinde eğitimini tamamlayan, Prof. Mehmet Kavukçu’nun yaklaşık 2000 parçadan oluşan Evrensel Devinim isimli eseri ve Belkıs Balpınar’ın Modern ArtKilims serisinden modern dokuma halı eserleri Swissotel İzmir’in “Zaman Tüneli”nde sanat günleri süresince sanatseverlerle buluşacak.

Çerkes Karadağ’ın kitap imza günündeki paneli, gazeteci - yazar Ayçe Bükülmeyen ile Mehmet Kavukçu’nun “Yersiz Yurtsuz Performanslar” üzerine söyleşisi, Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner ile Arda Işık’ın “Kentsel Akupunktur Stratejisi’nde Sanat Objesinin Yeri” üzerine söyleşisi ve tüm etkinlik programları tüm sanatseverleri ,23-25 Şubat arasında, ücretsiz olarak Büyük Efes Sanat Günleri’nde Kordon Salonu’nda bekliyor.

Kapak Görseli: Bülent Yavuz Yılmaz

0
2067
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage