08 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2018

BURN Residency 2018 Başvuruları Başladı!

Müzik sektöründe ikonik hale gelen BURN Residency, 2018 başvurularının başladığını duyurdu. BURN Residency, tüm dünyadan binlerce yetenekli DJ’i 2017’nin birincisi olan Furkan Kurt’un ayak izlerini takip etmeye çağırıyor. 20 Mart’a kadar Türkiye, Rusya, İtalya, Norveç, Polonya, Romanya, İspanya, Brezilya, İsveç ve Macaristan’ın gelecek vaat eden DJ’leri, BURN Residency 2018’in birincisi olabilmek ve geçtiğimiz yıllarda Pete Tong, Luciano, Seth Troxler ve Loco Dice gibi isimlerin yol gösterdiği yetenekler arasında yer almak için programa başvurabilecekler.

Sekizinci yılında, BURN Residency, dünyanın farklı yerlerinden yetenekli yeni DJ’leri keşfediyor. Elektronik müziğin en önemli inisiyatiflerinden biri olarak kabul edilen BURN Residency, yeni jenerasyonun yetenekli DJ’leri arasına girmek için çok önemli bir fırsat. Mixleriyle finale kalan DJ’ler, çok güçlü bir yetenek programına katılmaya hak kazanmanın yanı sıra beş hafta boyunca Ibiza’nın ikonik kulüplerinde sahne alma fırsatını da yakalayacaklar! Birinci; kariyeri için harcamak üzere tam 100.000 Euro büyük ödülü kazanacak.

​BURN Residency’e başvuru için: www.burn.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvurular için son tarih ise 20 Mart 2018.

0
2074
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage