24 HAZİRAN, PAZARTESİ, 2019

Bodrum Müzik Festivali 22-25 Ağustos’ta

2005 yılında Doğuş Grubu’nun kuruculuğuyla yola çıkan ve bu yıl on beşincisi düzenlenen Bodrum Müzik Festivali, 22-25 Ağustos tarihleri arasında müzik dünyasının önemli isimlerini dinleyicilerle buluşturacak. Sanat Danışmanlığını Tuğçe Tez’in üstlendiği festival, dünyanın en önemli müzik merkezlerinde konserler veren müzisyenlerin yanı sıra, ülkemizin birbirinden değerli isimlerini ağırlayacak.

Dört gün sürecek festivalde Fazıl Say, Pablo Ferrández, Ksenija Sidorova, Karsu, Elvin Hoxha Ganiyev, Vassilis Varvaresos, Sara Ferrández, Umut Sağlam, Kerem Tunçer, Orkun Pala ve Barok Bostancı’nın kurduğu Quartet Parantez, Faruk Kalaycı, Francesco Tristano, Korhan Futacı, Jess Gillam, Zeynep Özsuca, Mert Fırat, Bilkent Senfoni Orkestrası, Olten Filarmoni Orkestrası ve ünlü armonika grubu Sväng performans gerçekleştirecek. Avrupa Festivaller Birliği üyesi olan festivalin bilet gelirlerinin tamamı kuruluşundan bu yana çeşitli vakıf ve derneklere bağış olarak aktarılıyor.

Gün doğumundan gece yarısına dek sürecek festivalde Sabah Konserleri Şevket Sabancı Parkı’nda, Günbatımı Konserleri D-Marin Turgutreis Amfi Tiyatro ve Zai Bodrum’da, Akşam Konserleri D-Marin Turgutreis’te, Gece Konserleri ise The Marmara Bodrum’da ve rehberli turlarla Bodrum Mozole Anıt Müzesi’nde gerçekleşecek. 

0
4465
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle