15 OCAK, PAZARTESİ, 2018

Bir Kaçırılma Hikâyesi: Kan Bağı

Paul Joseph Fronczak ve Alex Tresniowski’nin birlikte yazdığı, Fronczak’ın gerçek hayat hikâyesini anlatan Kan Bağı, hep kitap etiketiyle 19 Ocak’ta raflarda yerini alacak.

Engin Süren’in İngilizce aslından dilimize çevirdiği kitap, Paul’ün biyolojik ailesini bulmak için verdiği mücadeleyi; bir kaçırılma ve gerçek kimliğini arama hikâyesini anlatıyor.

1964 yılında kendini hemşire olarak tanıtan bir kadın Paul Fronczak adlı bir oğlan çocuğunu Chicago’daki bir hastaneden kaçırır. Bu olaydan iki yıl sonra New Jersey’deki bir mağazanın dışında terk edilmiş bir oğlan çocuğu bulunur. Onun hastaneden kaçırılan çocuk olduğunu düşünen polis annesine ulaşır, kadın da bulunan çocuğun kendi çocuğu olduğunu doğrular. Aile on beş yıl boyunca oğullarıyla bir araya geldiklerine inanarak yaşar ama Paul gerçekten onların oğlu olduğundan hiç emin değildir.

​Yıllar sonra ilk çocuğu doğan Paul, DNA testi yaptırır. Test sonuçları onun Paul Fronczak olmadığını doğrulamaktadır. Bunun üzerine Paul hastaneden kaçırılan gerçek Paul’ü aramak ve kendisini kimin, neden bıraktığını bulmak için araştırmalara başlar.

0
2297
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle