10 ARALIK, PAZAR, 2017

BİFO’nun Geleneksel “Maratonlar” Serisi Devam Ediyor

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın (BİFO) gelenekselleşen “maratonlar” dizisine bu sezon Prokofyev ekleniyor. 13 Aralık Çarşamba ve 14 Aralık Perşembe akşamları gerçekleşecek iki konserde müzikseverler, Prokofyev ile olan kültürel bağını müzikal yorumuna da ustalıkla katan piyanist Alexei Volodin’i iki gece üst üste izleyebilme şansını yakalayacaklar.

Özellikle anavatanı Rusya’nın piyano repertuvarına olan hâkimiyeti ve incelikli yorumuyla dünyanın önde gelen orkestraları için gözde bir solist olan Alexei Volodin, bu sezon Sascha Goetzel’in yönetimindeki BİFO ile iki konser verecek. 13 Aralık Çarşamba akşamı gerçekleşecek ilk konserde Volodin, 20. yüzyılın Rus bestecileri arasında eşsiz bir yere sahip olan Sergey Prokofyev’in üç konçertosunu seslendirecek. 14 Aralık Perşembe akşamı gerçekleşecek ikinci konser ise Volodin'in seslendireceği 3. ve 5. Piyano Konçertoları ile taçlanacak.

​13 Aralık Çarşamba ve 14 Aralık Perşembe akşamları İstanbul Lütfi Kırdar ICEC'te saat 20.00’de başlayacak konserlerin biletleri BİLETİX ve konser günü saat 18.00’den itibaren İstanbul Lütfi Kırdar ICEC gişesinden temin edilebilir.

0
1500
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage