28 KASIM, ÇARŞAMBA, 2018

BASE’e Geri Sayım Başladı

Türkiye’nin yeni nesil sanatçı platformu BASE, 20-23 Aralık tarihleri arasında Galata Rum Okulu’nda kapılarını açacak. Yeni mezun sanatçı adaylarını buluşturan platform, 20 şehir ve 30 üniversiteden, sanat kariyerinin başında 94 genç sanatçının, 105 yapıtını gözler önüne serecek.

Bu yıl 65 üniversiteden 1200’e yakın başvuru alan platformun seçici kurulunda Ali Akay, Ahmet Elhan, Arie Amaya - Akkermans, Aslı Altay, Başak Doğa Temur, Burçak Bingöl, Ceren Erdem, Deniz Artun, Derya Yücel, Ferhat Özgür, Hale Tenger, Huma Kabakcı, İnci Aksoy, Nathalie Angles, Sara Reza, Seyhun Topuz, Şener Özmen ve Yunus Büyükkuşoğlu yer alıyor.  Derya Yücel küratörlüğünde gerçekleşecek olan BASE’te resim, seramik, video, heykel, yerleştirme, fotoğraf, baskı, cam ve grafik tasarım gibi pek çok farklı sanat dalından yapıtlar sergilenecek.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören BASE Talks bu yıl da dopdolu programıyla, dört gün boyunca sanat dünyasını söyleşilerde bir araya getirmeye devam edecek. 30’a yakın panelde 50’den fazla konuşmacıyı ağırlayacak olan BASE Talks, her gün 11:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

0
1747
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage