24 MAYIS, ÇARŞAMBA, 2017

Bang. Art Innovation Prix Sergisi Açılıyor!

ArtBizTech tarafından, sanattan ilham alan inovasyon projelerinin önünü  açmak ve güzel sanatlar, mühendislik, tasarım, genetik gibi farklı  disiplinlerden öğrencilerin ve genç sanatçıların teknolojik ve bilimsel unsurlar içeren sanatsal üretimlerini desteklemek hedefiyle organize  edilen "bang. prix" sergisi (www.bangprix.org) 25 Mayıs Perşembe günü saat  19.00’da 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de açılıyor. 

MIT Media Lab Araştırmacılarından Pınar Yanardağ; Oracle San Francisco Kıdemli Tasarım Direktörü Aylin Uysal; İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Robot İnsan Etkileşimi Uzmanı Doç. Dr. Hatice Köse; Koç Holding İnovasyondan Sorumlu Koordinatörü Murat Peksavaş; Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu  Civelek Yüce; multimedya ve enstalasyon sanatçısı Ayşe Gül Süter; sanatçı ve NOHlab’ın kurucusu Candaş Şişman ve sanatçı, akademisyen, tasarımcı ve  müzisyen Selçuk Artut’un yer aldığı, jüri tarafından değerlendirilen on sekiz proje Esra Özkan’ın küratörlüğünde 25 Mayıs – 3 Haziran 2017  tarihine kadar izlenebilecek.  

bang. Art Innovation Prix kapsamında düzenlenen sergide veri sanatı, biyoloji sanatı, hibrid sanat ve yeni medya kategorilerinde: Ali Alsamarei, Andre Karge & Gökçen Dilek Açay, Ayşe Hilal Ateş, Berk Yüksel, Didem Toy & Esra Çomu, Elif Esen & Neşe Topçuoğlu, Ersin Öztürk, Hasan İlkan Cebeci, Merve Güzel & Oğuz Emre Bal, Murat Can Kurşun, Oğuz Emre Bal, Özcan Saraç, Özgür Ballı, SM Abdullah Al Mamun'un çalışmaları yer alıyor.

0
1710
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage