16 MART, PERŞEMBE, 2017

bang. Art Innovation Prix Başvuruları Başladı

ArtBizTech’in, sanat ve inovasyonu birleştiren projelere destek vermek üzere düzenleyeceği bang. Art Innovation Prix başvuruları başladı!

bang. Prix; sanat, yazılım, tıp gibi farklı disiplinlerde eğitim alan öğrencilerin ve 30 yaş ve altı tüm gençlerin hibrid sanat, yeni medya, veri sanatı ve biyo-sanat kategorilerinde, sanattan ilham alan yenilikçi inovasyon projelerinin önünü açmayı amaçlıyor.

Oracle San Francisco Kıdemli Tasarım Direktörü Aylin Uysal, multimedya ve enstalasyon sanatçısı Ayşe Gül Süter,  Akbank Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, sanatçı ve NOHlab’ın kurucusuCandaş Şişman, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Robot İnsan Etkileşimi Uzmanı Doç. Dr. Hatice Köse, Koç Holding’in İnovasyondan Sorumlu Koordinatörü Murat Peksavaş, MIT Media Lab Araştırmacılarından Pınar Yanardağ ve sanatçı, akademisyen, tasarımcı ve müzisyen Selçuk Artut’tan oluşan jürinin seçeceği çalışmaların sahipleri, iş ve teknoloji dünyasından profesyonellerin oluşturduğu bang. prix mentor ekibi ile tanışma ve projelerini geliştirme aşamasında bu ekipten destek alma fırsatı yakalayacak.

3 Nisan tarihine kadar online olarak başvuru yapabileceğiniz yarışma sonucu, 20 Mayıs’a kadar tamamlanacak eserler 25 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de ve ardından Mixer’de sergilenecek. Ayrıntılı bilgi için www.artbiztech.org/bangprix adresini ziyaret edebilirsiniz. 

0
1620
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage