14 ARALIK, PERŞEMBE, 2017

Bang. Art Innovation Prix 2018 Başvuruları Açıldı!

ArtBizTech tarafından ikincisi düzenlenen "bang. Art Innovation Prix" 35 yaş altı gençlerin Kinetik Sanat, Yeni Medya, Veri Sanatı ve Biyo-Sanat kategorilerinde, sanat ve teknoloji yoluyla inovatif çağrışımlar yapabilmeyi amaçladığı projelerini 27 Kasım 2017 itibariyle açılan başvuru sürecine davet ediyor.

2018 jürisi   çalışmalarını CERN ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yüksek Enerji Fiziği Grubunda devam eden Doç. Dr. Bilge Demirköz, FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, çalışmalarına MGV, Harvard ve MIT’de devam eden biyomedikal mühendisi Prof. Dr. Mehmet Toner tasarımcı, sanatçı ve araştırmacı Pınar Yoldaş, medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol ve sanatçı Server Demirtaş ve MV Holding Yönetim Kurulu üyesi Yasemin Vargı’dan oluşmaktadır. bang. Art Innovation Prix’in başvuruları 5 Ocak 2018 tarihide son bulacaktır. (Detaylı bilgi için: www.bangprix.org)

Jüri tarafından seçilen projeler, iş ve teknoloji dünyasından profesyoneller, akademisyenler, sanatçılar ve tasarımcılardan oluşan mentorlar ile tanışma ve projelerini geliştirme aşamasında destek alma imkanı elde edecekler. bang. Prix projelerinin yer alacağı sergi 3 Mayıs 2018 tarihinde 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de  izleyiciler, koleksiyonerler, iş, teknoloji ve sanat dünyasıyla buluşacaktır. 42 Maslak Art!SPACE Gallery’den sonra bang. Prix projeleri 1 yıl boyunca düzenlenecek olan çeşitli sergilerde ve fuarlarda da yer alacaktır.


Bang. Art Innovation Prix’in başvurularını kaçırmamak istiyorsanız son tarihin 5 Ocak olduğunu unutmayın.

0
1741
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage