06 MART, SALI, 2018

Bağımsız Müziğin Festivali Indiecity Başlıyor!

Bağımsız müzik festivali IndieCity Festival geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Partapart ve Red Bull Music iş birliğiyle altıncı kez müzikseverleri ağırlayacak. Üç farklı mekânda, 10’u aşkın konserle gerçekleşecek IndieCity’de; Alman prodüktör Benedikt Frey, Red Bull Music Academy mezunlarından Turan Demir, Partapart kurucuları İlker Çiftçi ile Can Çakmakçı’nın elektronik müzik projesi Men With a Plan, Pachanga Boys, Hippie Dance gibi projelerle tanıdığımız Meksikalı DJ Rebolledo gibi isimler DJ kabinini paylaşacak.

9 Mart Cuma gecesi Salon İKSV’de Aisha Devi, İskeletor, R.A.N ve FFRW sahne alırken, MAMA’da Benedikt Frey, Tufan Demir ve Partapart’ın kurucusu İlker Çiftçi ile Can Çakmakçı’nın projesi Men With a Plan müzikseverlerin karşısında olacak.

​10 Mart Cumartesi gecesi ise Salon İKSV’de Vox Low, Kid Fourteen, Affet Robot ve Forlorn Hope’un performanslarının ardından MiniMüzikhol’de çeşitli elektronik müzik projelerine imzasını atmış Rebolledo, Tel Aviv’den Autarkic ve İstanbul’dan Mind Shifter sahnede olacak.  

0
1493
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage