29 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2017

Babylon Çeşme ve İstanbul’un Partilerini Sentezliyor

İstanbul ve İzmir’deki renkli partileriyle tanınan müzik kolektifi Crib, gün batımı partilerine Sunglass Hut’ın katkılarıyla 1 Temmuz Cumartesi günü Babylon Çeşme’de “Beach” konseptiyle devam ediyor. Ata Günay, Yağız Ertan ve Doğa Gez’den oluşan ekip, İstanbul'daki "Terrace" tarzındaki gün batımı partileriyle ve yazın Çeşme’deki "Pool" ve "Garden" etkinlikleriyle tanınıyor. Müzik kolektifi Crib, farklı mekânları ve müzik tarzlarını bir araya getiriyor.

​İstanbul ve Türkiye’nin birçok yerinden gruplarla farklı projelerde yer alan İzmirli sanatçı Ülkü Aybala Sunat, 1 Temmuz Cumartesi akşamı Babylon x bomontiada avlu’da olacak. Sanatçı, Eylül Biçer ile ortak projeleri “Jeff Buckley Şarkıları”, Nilüfer Verdi’yle “Knidost”, Ediz Hafızoğlu’yla “Nazdrave” ve Social Inclusion Band ile yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Nardis Caz Vokal yarışmasında Nardis Özel Ödülü, Sibel Köse Workshop Ödülü bulunan sanatçının ilk solo albümü “Artiz Kahvesi” ise 2016 yılında yayımlandı.

Ülkü Aybala Sunat’tan sonra müzik, Babylon’da Radyo Eksen Partisi olan Midnight Session ile devam edecek. Müzik türlerini doğaçlama çalan Radyo Eksen DJ’leri indie rock’tan ska’ya, punk’tan hip-hop’a uzanan geniş seçkileriyle müzikseverlere sınırsız bir dans ve müzik keyfi yaşatacak. 

0
1764
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage