26 ARALIK, ÇARŞAMBA, 2018

ASMED Sanatçı Sohbetleri: Şener Özmen

Pilevneli, Mecidiyeköy Likör Fabrikası’nda yer alan yeni mekânı Pilevneli Mecidiyeköy’de “Fabrika’da: 10 Sanatçı / 10 Bireysel Pratik” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. Daha önce sanat galerilerinin el atmadığı ölçek ve içerikte olan sergi, 10 sanatçının kişisel sanat pratiklerinin görülebileceği işlerden oluşuyor. Pilevneli’nin temsil ettiği uluslararası ve yerel sanatçı işlerinden oluşan karma sergide eserler sanatçıların kişisel sergisi niteliğinde okunabiliyor.

Sergide Mesafe, Bereketli Hilal, Canlı bir güvercine barış nasıl anlatılır?, Fotoğraf, Çıkış, Çok, çok şirin başlıklı altı video işiyle yer alan Şener Özmen’in 26 Aralık tarihinde 18.30-19.30 saatleri arasında sanatçı konuşması gerçekleşecek. Berlin ve Diyarbakır’da yaşayan ve çalışan sanatçı, sergide yer alan eserlerinin yapım sürecini ve kişisel sanat pratiğini konuşacak.

“Fabrika’da: 10 Sanatçı / 10 Bireysel Pratik”te Refik Anadol’un Boğaziçi / Bosphorus, Hans Op De Beeck’in Timo, Brian ve Kiraz Ağacı / Timo, Brian and the Blossom Tree, Daniel Firman’ın Unplugged, Arik Levy’nin Yansımalar / HumanReflection, Tony Matelli’nin Lapses, Ida Tursic&Wilfried Mille’in Teşhir / Exposition, Youssef Nabil’in I Saved My Belly Dancer, Şeref Özmen’in Mesafe / Distance, Jean Pigozzi’nin Pool Party and ME + CO ve Erdoğan Zümrütoğlu’nun HİÇBİRYER / NOWHERE işleri yer alıyor. Sergi 27 Ocak tarihine kadar Pilevneli Mecidiyeköy’de ziyaret edilebilecek.

0
3030
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage