08 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2018

Aşk Şiirlerinden Seçmeler Dinletisi

Edebiyatımızın iz bırakan isimlerinin eserlerini sahneye taşıyan İş Sanat, modern şiirimizin ustalarından seçme şiirlerden oluşan “Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum”   isimli dinletiyi 13 Şubat’ta sanatseverlerle buluşturacak.

Metnini Atilla Birkiye’nin hazırladığı, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı dinletide şiirleri Tilbe Saran, Hümay Güldağ, Metin Belgin, Hakan Gerçek okuyacak. Piyano, besteler ve müzik yönetmeni Serdar Yalçın olurken şarkıları da Deniz Erdoğan Likos, Hüseyin Likos seslendirecek.

“Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum” başlıklı dinleti, önceki gibi geçmişteki bir sanatçı lokalini imleyen sahne tasarımında, piyano eşliğinde şiir ile şarkıyı birleştiriyor. Dinletide, modern şiirimizin ustalarından, Ahmed Hâşim, Nâzım Hikmet, Ahmet Hamdi Tanpınar, Ahmet Muhip Dıranas, Cahit Sıtkı Tarancı, Ziya Osman Saba, Bedri Rahmi Eyuboğlu, Oktay Rifat, Orhan Veli, Melih Cevdet Anday, Behçet Necatigil, Cahit Külebi, İlhan Berk, Sabahattin Kudret Aksal, Necati Cumalı, Özdemir Asaf, Attilâ İlhan, Arif Damar, Can Yücel, Ümit Yaşar Oğuzcan, Turgut Uyar, Edip Cansever ve Cemal Süreya’dan seçilmiş şiirler yer alıyor.

“Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum” başlıklı dinleti, 13 Şubat Salı, saat 20.30’da İş Sanat konser salonunda ücretsiz olarak gerçekleşecek.

0
1937
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage