04 ARALIK, PAZARTESİ, 2017

Aralıkta Peş Peşe Üç Tiyatro Oyunu TOY İstanbul’da

13 Aralık Çarşamba akşamı Yan Etki’nin sahnelediği Çıkmaz Sokak Çocukları, 14 Aralık Perşembe akşamı Yabancı Sahne’nin yeni oyunu Netoçka Nezvanova, 15 Aralık Cuma akşamı ise BAM’ın etkileyici oyunu Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin TOY İstanbul’da tiyatroseverlerle buluşacak.

Kapitalist sistem içinde hayata tutunmaya çalışan iki yetim kardeş ve hayatlarına beklenmedik bir şekilde dâhil olan gizemli yetim bir adamın enteresan bir hikâyesi’nin anlatıldığı Çıkmaz Sokak Çocukları’ında İştar Gökseven, Faruk Barman ve Yağız Can Konyalı birlikte rol alıyor. Dostoyevski’nin yarım kalan romanı olan Netoçka Nezvanova’da ise Gülay Say ve Zafer Altun performans sergiliyor. Öyküleri 1950’lerden bugüne uzanan üç kadının; bir anneanne, bir anne ve bir torunun dokunaklı, gerçekçi hikâyesine odaklanan Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin’de ise geçtiğimiz yıl 22. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Başak Kıvılcım Ertanoğlu ile birlikte Ayfer Dönmez ve Melis Öz rol alıyor.


Başlama saati 20.30 olan oyunların biletleri, Biletix’ten ve her gün 13.00’ten itibaren açık olan TOY İstanbul gişesinden temin edilebilir.

0
1321
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage