29 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2017

Agatha Christie’nin Kaleminden Aşk Romanı

Polisiye edebiyatın ilk akla gelen isimlerinden biri olan Agatha Christie’nin Mary Westmacott takma adıyla yazdığı aşk romanlarından biri daha okurla buluştu. Altın Kitaplar etiketiyle yayımlanan Sevginin Bağladıkları raflardaki yerini aldı.

Polisiye edebiyattaki ustalığını aşk romanlarında da gösteren Christie, Sevginin Bağladıkları adlı romanında, sevginin tutkuya dönüşünü, unutulmaz karakterler ve zarif anlatımıyla dile getiriyor.


Bitmemiş Portre, Gül ve Porsukağacı, Sensiz Bir İlkbahar, Annem ve Ben isimli romanlar da daha önce Altın Kitaplar etiketiyle yayımlanmıştı.

“Bir kardeşi olacağı haberi Laura Franklin’i çılgına çevirir. Ailenin üzerine titrediği kardeşi Shirley doğduğunda ondan nefret eder.

Fakat bir gece yaşanan bir olay, Laura’nın duygularının değişmesine neden olur. O günden sonra küçük kardeşini korumaya yemin eder. Shirley özgürlük ve aşk özlemi çekerken, Laura sevginin tek taraflı olamayacağını öğrenir. Kız kardeşine duyduğu sevginin ağır yükü her ikisinin de hayatlarını dramatik biçimde etkiler.”

0
5086
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage