15 EYLÜL, CUMA, 2017

adidas Originals Ruhu Şehre Yayılıyor

adidas Originals, bu ay altı farklı etkinlik ile adidas Originals Nişantaşı Mağazası’nın merkezinde olduğu İstanbul’un orijinal ruhlu mekânlarında, sokağın ruhunu şehre yayıyor. Ücretsiz katılabileceğiniz konser, söyleşi ve atölyelerin ilham kaynağı; tasarım hikâyesi “esas olan her şey, olmayan hiçbir şey” felsefesine dayanan EQT. 

Performance: Bubituzak

İkinci albümlerini, Ağustos ayında katıldıkları Sziget Festivali’ndeki performansları ile kutlayan Bubituzak, alaturka ve rock tınılarını birleştirdikleri müzikleri ile yerli sahnenin en takdir edilen isimlerinden.

16.09.2017 | 15:00

adidas Originals Nişantaşı Mağazası

Inspiration: Tamer Nakışçı

Uluslararası platformda ürün tasarımlarından enstalasyonlara kadar çeşitli üretimlerde bulunan sanatçı, tasarımda “esas olan her şey, olmayan hiçbir şey” fikrinden bahsedecek.

​16.09.2017 | 17:00

adidas Originals Nişantaşı Mağazası


Take Over: EQT Night

Orijinalin asla sona ermediği İstanbul, Arnavutköy’ün kült olmaya aday mekânı Alexandra Cocktail Bar’da adidas Originals’ın EQT felsefesinden ilham alan bir gece yaşayacak. Gecenin ev sahibi, orijinal ruhunu mekâna taşıyacak.

​19.09.2017 | 21:00

Alexandra Cocktail Bar

Talk: Originals

Selin Brecht & Erman Aykurt

Geçmişten ilham alıp geleceği yaratan, emsalsiz stili ile sokağa ilham verip sokaktan ilham alan adidas Originals’ın tasarım ruhunu, adidas Originals Global Ürün ve Sürdürülebilirlik Projeleri Müdürü Selin Brecht ve adidas Originals Kıdemli Tasarım Direktörü Erman Aykurt anlatacaklar.

​21.09.2017 | 18:00

Kolektif House Levent

Performance: Agabando Akustik

Funk altyapısı ve sakin rapiyle Ankara’nın hip hop sahnesinden çıkarak Türkçe rap müziğin gelecek vaat eden müzisyenlerinden biri olan Aga B, akustik konseriyle yakında çıkacak olan ikinci albümünün ilk konserini verecek.

​23.09.2017 | 15:00

adidas Originals Nişantaşı Mağazası

Workshop: Tattoom Gallery / Yeliz Özcan

Suluboya yumuşaklığını, sert çizgileri ile birleştirip dövme sanatı icra eden Yeliz Özcan, soruları cevaplamak ve kalıcı izler bırakmak için stüdyosunu bir günlüğüne adidas Originals Nişantaşı Mağazası’na taşıyacak.

​23.09.217 | 17:00

adidas Originals Nişantaşı Mağazası

0
3675
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage