13 TEMMUZ, CUMA, 2018

Açık Stüdyo Günleri’nden Sanatçılar İçin Açık Çağrı!

Açık Stüdyo Günleri’nin beşincisi 5-7 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sanatçılar Açık Stüdyo Günleri kapsamında eserlerini kendi ev ve atölyelerinde sanatseverlerle paylaşma fırsatı bulacaklar. Ziyaretçilere harita aracılığıyla bir atölyeden diğerine ulaşma imkânı sağlayan projenin amacı sanatın herkese erişimine olanak sağlamak.

Resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video ve performans gibi farklı disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren sanatçılar; Taksim, Cihangir, Galata, Karaköy, Tophane, Teşvikiye, Balat, Adalar ve Kadıköy bölgelerinde bulunan ev ve atölyelerini izleyicilerle paylaşacaklar.

​Açık Stüdyo Günleri’ne katılmak isteyen sanatçılar için son başvuru tarihi 31 Ağustos. Resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video ve performans gibi farklı disiplinler üzerine çalışan Taksim, Beyoğlu, Cihangir, Galata, Karaköy, Tophane, Teşvikiye, Balat, Büyükada ve Kadıköy bölgelerinde ev, atölye ve alanları bulunan sanatçı ve bağımsız sanat mekânları başvurabilir.

0
2183
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage