15 ŞUBAT, ÇARŞAMBA, 2017

45. İstanbul Müzik Festivali Programı Belli Oldu!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali bu yıl 45. yılını kutluyor. 29 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin teması "Sıradışı" olarak duyuruldu.

15 farklı mekâna yayılacak festivale Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi, bomontiada, Galata Mevlihanesi Bahçesi, Kapalıçarşı, Küd Dıpo Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi, Panayia Rum Ortodoks Kilisesi, Sait Halim Paşa Yalısı ve Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras gibi yeni mekânlar eklendi.

Basın toplantısında İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, festival sponsoru Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı ve E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen ile İstanbul Müzik Festivali Direktörü Yeşim Gürer Oymak konuştu. 45. İstanbul Müzik Festivali, programında St. Petersburg Rus Oda Filamornisi, Viyana Oda Orkestrası, Londra Oda Orkestrası, Ebéne Yaylı Çalgılar Dörtlüsü gibi seçkin topluluklardan Hüseyin Sermet, Fazıl Say, Alina Pogostkina ve Mathias Goerne gibi usta solistlere ve genç kuşak sanatçılara, 600 aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 15 mekânında ağırlayacak.

Biletlerin 25 Şubat’ta satışa çıkacağı duyurulan İstanbul Film Festivali için detaylı bilgilere İKSV müzik web sitesinden ulaşabilirsiniz.

0
1647
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage