24 ARALIK, PAZARTESİ, 2018

42 MASLAK 2019’u Heyecanla Karşılıyor

42 Maslak Shopping Mall, 2019 yılını çocuklara yönelik “Sihirbaz Okulu”, yılbaşı alışveriş şenliği, yeni yıl süslemeleri, resim ve heykel atölyeleri etkinlikleriyle karşılıyor. 

Modül İstanbul Yılbaşı Alışveriş Şenliği - “Christmas Pop-Up Event”:

22-30 Aralık tarihleri arasında Türk Lezzet Müzesi katında yer alan etkinlikte, ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuarlar, özgün takılar, çocuk oyuncakları, ayakkabı gibi çok sayıda farklı markalar ve ürünlerin yer aldığı stantlar ile en özel hediyeyi seçebilirsiniz.

Sihirbaz Okulu Çocuk Etkinliği:

IMAGINEER KIDS Sihirbaz Okulu, aktivitelerin ve tiyatronun bir araya geldiği konsept ile 22-30 Aralık tarihlerinde çocuklara yeni bir dünya sunuyor.

“Happy Me” ile Yeni Yıl Kapı Süsü Atölyesi:

“Happy Me” markasının sahibi Zeynep Özçoban’la 22 Aralık’ta üç seans olarak yapılan ücretsiz kapı süsü yapımı etkinliği, yeni yılı süsler ve güzel dileklerle karşılattı.

Masterpiece ile Resim ve Heykel Atölyesi:

Art! SPACE, içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkaracak ve yaratıcılığınızı resim veya heykelde gösterebileceğiniz bir etkinlik gerçekleştiriyor. Katılımcıların ünlü sanatçıların başyapıtlarını yorumlayacağı yetişkinlere yönelik atölye hafta içi iki seans, cumartesi günleri de iki seans olmarak düzenlenleniyor.

0
2500
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage