24 HAZİRAN, PAZARTESİ, 2019

31. Yıl ENKA Açıkhava Buluşmaları Başlıyor

31. yıl ENKA Açıkhava Buluşmaları bu yaz 9 konser ve 4 tiyatro oyununu sahnesinde ağırlayacak. 2 Temmuz’da Don Kişot’um Ben tiyatro oyunuyla açılış yapacak yaz etkinliklerinde, Fazıl Say, Mor ve Ötesi, Teoman, Sertab Erener ve Karsu başta olmak sanatın ruhunu yaşatan isimler dinleyicilerle buluşacak.

Etkinlik programı kapsamında 2 Temmuz’da Baba Sahne’nin yeni ve iddialı yapımı Don Kişot’um Ben; 11 Temmuz’da Semaver Kumpanya’nın sahneye koyduğu Madde 22; 6 Ağustos’ta Haldun Dormen’in yazdığı sezonun yeni oyunu Küllerin Arasından; 8 Ağustos’ta Deniz Gökçer, Burçin Oraloğlu ve Zeliha Berksoy’un oynadığı aile komedisi Sanat Yemekte Yenir Mi? izleyiciyle buluşacak.

ENKA Kültür Sanat Açıkhava konserleri kapsamında 4 Temmuz’da rock müziğin en önemli topluluklarından mor ve ötesi; 9 Temmuz’da Serkan Keskin, Taner Ölmez ve müzisyen, yapımcı, aranjör Fırat İkisivri’nin hayata geçirdiği Barabar; 17 Temmuz’da dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say; 23 Temmuz’da sürpriz konuk sanatçıların eşliğiyle beraber Redd; 25 Temmuz’da Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ün yer aldığı Barış için Müzik Orkestrası; 30 Temmuz’da Türkiye’nin en güçlü seslerinden Sertab Erener ile usta piyanist ve besteci Sabri Tuluğ Tırpan; 20 Ağustos’ta caz, blues ve Türk Müziği’ni harmanladığı performansıyla Karsu; 27 Ağustos’ta Barış için Müzik Orkestrası ve son olarak 4 Eylül’de Türk rock müziğinin başarılı şarkıcı - söz yazarlarından Teoman dinleyiciyle buluşacak.

31. yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletleri Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden temin edilebilir.

0
1571
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage