13 EYLÜL, CUMA, 2019

31 Çağdaş Yazar 15 Yaşında Buluştu: Defalarca Kayboldum

Çağdaş edebiyatımızın sevilen yazarlarının, 15 yaşında bırakılanların ve 15 yaşın insanda bıraktığı deneyimlerin izini sürdükleri öykü, anı ve şiir türündeki eserleriyle oluşturulan Defalarca Kayboldum, Müren Beykan’ın editörlüğünde ve yeni tasarımıyla güncellenerek Günışığı Kitaplığı tarafından yayımlandı.


31 yazar gençliğin duygu evreninde buluştu ve umuda, yalnızlığa, sevince, gençlik duygularına, keşiflere dokunan eserler kaleme aldılar bu kitap için. İlkgençlik ve sonrasına ilişkin notlar ve iz düşümler, hem yazarların iç dünyasında hem de bugünün okurlarında sıra dışı yansımalara yol açacak nitelikte.

Defalarca Kayboldum’a katkıda bulunan isimler: Ahmet Büke, Behçet Çelik, Celil Oker, Cemil Kavukçu, Elif Şafak, Enver Ercan, Esmahan Aykol, Faruk Duman, Gaye Boralıoğlu, Hakan Günday, Hatice Meryem, Kadri Öztopçu, Karin Karakaşlı, Leyla Ruhan Okyay, Mahir Öztaş, Mine Söğüt, Murat Gülsoy, Murathan Mungan, Müge İplikçi, Necati Güngör, Necati Tosuner, Nihat Ziyalan, Onur Caymaz, Osman Şahin, Oya Baydar, Özcan Karabulut, Selim İleri, Sema Kaygusuz, Semih Gümüş, Turgay Fişekçi, Yekta Kopan. 

Görsel: Caterina Bianchini Studio

0
1333
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage