03 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2019

16. Akbank Kısa Film Festivali Başvuruları Başladı

Bu yıl 16’ncı kez düzenlenecek Akbank Kısa Film Festivali’nin geçtiğimiz yıl 68 ülkeden toplam 1.406 kısa filmin başvurduğu “Yarışma Bölümü” için başvurular başladı.

Ulusal ve uluslararası olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek 16. Akbank Kısa Film Festivali Yarışma Bölümü’ne başvuran eserler arasından, festival jürisinin değerlendirmeleriyle belirlenecek “En İyi Film” ödülünü alan eserlerin sahipleri Akbank Sanat tarafından ulusal kategoride 30.000 TL, uluslararası kategoride ise 5.000 USD ile ödüllendirilecek. Yarışmayı kazanan filmler, festivalin ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki üniversite kampüslerinde düzenlenecek "Ödüllü Filmler Üniversitelerde" etkinliği kapsamında izleyiciyle buluşacak.

Son başvuru tarihi 30 Kasım 2019 olan “Yarışma Bölümü” için başvuru formlarını www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adreslerinden temin edebilirsiniz.

​16. Akbank Kısa Film Festivali, “Festival Kısaları”, “Dünyadan Kısalar”, “Kısadan Uzuna”, “Deneyimler”, “Belgesel Sinema”, “Perspektif” “Özel Gösterim” ve “Forum” ile yurt içi ve yurt dışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle 16-26 Mart 2020 tarihleri arasında sinemaseverleri ağırlayacak. 

0
1628
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage