08 EYLÜL, CUMARTESİ, 2018

12 Farklı Terasta Üçüncü Istanbul Rooftop Festival Başlıyor!

Istanbul Rooftop Festival 2018, 8 Eylül’de İstanbul’un 12 farklı terasında yaza yeniden veda ediyor. Üçüncü kez gerçekleşen ve sonbaharın sevilen etkinlikleri hâline gelen İstanbul Rooftop Festival, tek bir bilet ile 12 farklı terasta 40’tan fazla müzisyen ve aktiviteleriyle sonbahar güneşini gündüzden geceye kadar müzikle harmanlayacak. Istanbul Rooftop Festival 2018’de performans sergileyecek sanatçılar arasında yer alacak isimler:

Round Table Knights, Kalabrese & Rumpelorchester, Timboletti, Jad & The, Nico Sun, Akın Sevgör, Menachem 26, Headwaters, Islandman, Kurt Adam, Heyet (live), Aksak, Bayram Özcan, Bahadir Gurceer, Birol Giray BeeGee, C Squared, Can Tanca, Can Ayverdi, Cüneyt Öztürk, Doruk Şengün, Discolog, Ekrem Şenol, Efe Kantel, Evrim de Evrim, Golden Girls, Hemi Behmoaras, Ilgaz Celik, Jamie Sen, Johngoo, Kerem Tekinalp, Koray Tuncel, Murat Uncuoglu, Memo Garan, Mertkan Akdogan, Murat Tokuz, Murathan Özbek & Can Balta, Orkun Bozdemir, Serhat Demiral, Turkish Edits, Tan Güner, Violations Radio ve Yakuza.

​Festivale dahil olan mekânlara ve performansların detaylarına https://www.istanbulrooftopfestival.com/ adresinden göz atabilirsiniz.

0
1921
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage